SKIINZ. Kota Damansara

PELBAGAI SKINCARE ANDA TELAH CUBA TETAPI HAMPA? 

ANDA KECEWA?

JERAGAT, JERAWAT MAKIN TERUK??

NANTI DULU! JOM BACA RAHSIA SKINCARE NI DULU

Agent Sah Skiinz

TAHUKAH ANDA?

Masalah kulit seperti jeragat, jerawat, kulit kusam dan sebagainya mungkin berpunca daripada beberapa faktor. Antaranya:

  1. Sinar UVA & UVB – yang menyebabkan kerosakan sel kulit. UVA merosakkan sel bawah kulit dan UVB pula sel luar kulit. Maka, untuk hilangkan masalah ini perlu diatasi dengan penggunaan pelindung matahari yang terbaik.
  2. Masalah hormon yang tidak stabilContoh pengambilan pil perancang kehamilan menunjukkan rawatan hormon (pil) yang mengandungi hormon estrogen dan/atau progesteron, pertukaran hormon dan implan menyebabkan masalah kulit.
  3. Peningkatan usia
  4. Persekitaran
  5. Peeling product
  6. Produk yang terkandung bahan kimia merbahaya

Apa yang menariknya dan membezakan SKIINZ dengan yang lain adalah kelebihan formulasi SKIINZ iaitu membantu jauh dari dalam, bukan sekadar di lapisan atas kulit sahaja.

Proses pemulihan dan penambahbaikan yang akan dilalui oleh sel-sel kulit adalah melalui empat (4) fasa iaitu:- 

  1. Release (Singkir)
    1. proses pembuangan/ penyingkiran toksin @ bahan kimia- tempoh bergantung kepada individu
  2. Relax (Rehat)
    1. Proses organ @kulit akan berehat, back to normal setelah bekerja keras sewaktu proses penyingkiran
  3. Revive (Pulih)
    1. proses baik pulih sel yang telah rosak akan berlaku sama ada dari dalam atau luar
  4. Renew (Ganti)
    1. Proses gantian sel-sel yang dibaiki AKAN digantikan dengan sel-sel atau kulit baru.

TESTIMONI DIRI SENDIRI

cara hilangkan jerawat

Ni feedback saya sendiri bila pakai SKIINZ ,

Saya pakai Skiinz semenjak Disember 2016 selepas habis berpantang anak ke3.

Saya mempunyai masalah kulit yang kusam, gelap, berbelang, kulit kering dan masalah-masalah ini membuatkan saya tidak happy dengan kulit wajah saya.

Saya sangat cemburu melihat orang lain mempunyai kulit wajah yang cantik, berseri, putih, bersih dan kemerah-merahan. Saya mengimpikan kulit yang sebegitu.

Alhamdulillah, dengan memakai produk SKIINZ sudah masuk 2tahun lebih maka memang nampak perubahan wajah saya..kulit saya lebih kembab, lebih cerah, tidak kusam lagi. dan yang paling penting, kalau saya keluar tanpa secalit bedak pun, muka masih nampak berseri.. Ada yang ingat, saya masih belum berkahwin juga.. hahahahaha….

Siapa nak cuba, boleh PM saya.. mmg testimoni saya sendiri ni..

Mudah dengan 3 item untuk cantik

Antara masalah-masalah yang boleh diatasi

3 Langkah mudah untuk penjagaan kulit wajah

Kini, Produk terlaris di pasaran. Produk yang bakal menyelesaikan masalah anda. Produk Muslim dan Bumiputera. Mempunyai no.KKM dan tiada bahan kimia berbahaya yang menjadi trauma pengguna kini. Telah TERBUKTI berkesan dan kami memperoleh beratus testimoni yang dapat menyelesaikan masalah ramai orang.

SKIINZ muncul menyelesaikan masalah anda!!!!!!

Skiinz merupakan produk Triple Stemcell iaitu berasaskan buah epal yang bernama Uttwiller Spatlauber. Epal ini membekalkan banyak khasiat kepada kesihatan. Rata-rata penduduk Switzerland mengamalkan memakan buah epal ini kerana khasiatnya.

Buah epal Uttwiller Spatlauber ini sangat istimewa kerana ia berupaya kekal segar dalam tempoh 6-8bulan walaupun tidak diletakkan dalam peti sejuk.

Stemcell buah epal jenis ini sahaja yang digunakan di dalam produk Skincare SKIINZ.

Produk-produk SKIINZ menggunakan formula eksklusif dan terkini yang dihasilkan bersama Doktor Kosmetik Malaysia.

BUKAN formula ready made. Bukan formula biasa-biasa. Dalamnya ada TRIPLE STEMCELL, ALPINE ROSE dan ORANGE. 

Bahan rare dari SWISS, diformulasikan di Perancis dan diadun semula oleh pakar kecantikan tempatan untuk kesesuaian rakyat di Malaysia.

Gabungan formula-formula utama ini banyak membantu masalah kulit orang Asia.   

TESTIMONI-TESTIMONI YANG TELAH BERPUAS HATI DENGAN SKIINZ

BERITA TERGEMPAR

Sis Ida dari Bangi

Dalam satu sesi temuramah dengannya pagi ini memaklumkan bahawa sekarang  dia berasa seperti orang baru. Begitu teruja dengan perubahan mukanya yang jelas lagi ketara.

“Bila tengok cermin, saya rasa macam melihat muka saya 15tahun yang lalu. Kulit cerah sekata, berseri dan yang penting bebas jeragat!”

Sebelum ni, saya memang sedih sangat dan frust setiap kali tengok cermin. Tompokan jeragat semakin tebal, muka nampak kusam jer biarpun tepek bedak tebal-tebal pun, jeragat masih jelas kelihatan. Banyak cara dah saya cuba, banyak duit habistapi hampa. Jeragat masih ada, degil betul.

Sehinggalah saya diperkenalkan dengan produk Skiinz oleh Iza (founder SKIINZ). Iza ni kawan saya, duk satu taman dengan saya dulu. Mulanya agak keberatan nak cuba. Yelah dah cuba macam-macamkan sebelum ini, dari yang murah ke yang mahal pun. Tapi  sebab keinginan yang tinggi nak hilangkan jeragat, nak cantik semula, so saya cuba. Selepas bulan pertama, saya dapat lihat jeragat dah makin pudar, kulit plak makin lembut, licin dan terasa gebu. Wahhh, best ni kata saya dalam hati. So saya teruskan guna secara konsisten. Selepas bulan ke3, saya dapat lihat sendiri jeragat dah cabut lari dari muka saya setelah sekian lama gagal mengusirnya. hehehe…

Kini lihatlah sendiri perubahannya. Jeragat tiada, muka saya semakin sihat dan berseri. Yang menariknya lagi, bukan saya jer teruja, orang lain especially husband memang syiok giler. Famili dan kawan-kawan yang lain perasan dan hairan perubahan wajah saya. Diaorang ingat saya buat treament injection lah, botox lah, macam-macam lah. TIDAK!!! Saya hanya gunakan SKIINZ yang AJAIB tu ajer.

Ramai yg tegur puan Zati lebih cantik, inilah rahsianya
Puan Shareen seronok apabila kulit dah rasa agak lembab, jeragat pun sudah nampak pudar
Puan Hasmah seronok bila masalah dia dapat diatasi dengan SKIINZ

PRODUK SKIINZ KHAS UNTUK ANDA

SKIINZ ADVANCED CLEANSER
SKIINZ ADVANCED SERUM
SKIINZ ADVANCED SERUM FOUNDATION

KELEBIHAN SKIINZ

SKIINZ telah terbukti membantu kulit wajah para wanita dan lelaki yang ingin tampil cantik dan hensem kembali.

Antara KELEBIHAN SKIINZ:-

  • Menganjalkan Kulit
  • Menghilangkan Garis Kulit
  • Menghilangkan Kesan Parut
  • Menghilangkan Kesan Jeragat
  • Melindungi Kulit dari Sinar UV
  • Mengekalkan Kelembapan Kulit
  • Melembutkan & Melicinkan Kulit
  • Mengecilkan Liang Roma Terbuka
  • Merangsang Penghasilan Kologen
  • Mengawal Masalah Kulit Berminyak
  • Mencerahkan & Menyeratakan Tona Kulit
  • Memberi Kesan Anti Penuaan & Anti Kedutan
  • Melindungi Kulit Dengan Ciri Anti-Kulat & Anti-Bakteria
  • Menggebukan Kulit yang Kasar
  • Glowing dan Flawless kan wajah

SKIINZ ADVANCED CLEANSER 

SKIINZ ADVANCED CLEANSER
SKIINZ ADVANCED CLEANSER

Pembersih wajah sangat penting dan merupakan perkara asas dalam penjagaan kulit. 

Skiinz Advanced Cleanser membantu membersihkan kekotoran dari permukaan kulit untuk memudahkan penyerapan secara optimum.

Skiinz Advanced Cleanser dengan bahan-bahan eksklusif seperti Apple Stem Cell, Yam bean Extract, Carica papaya, Hyaluronic Acid, Glycerin, Salicylic Acid & Propylene Glycol membantu memberikan kesan cucian yang lebih baik, memelihara keseimbangan PH kulit dan menjadikan kulit lebih cantik secara semula jadi.

Advanced Cleanser SKIINZ sesuai untuk semua jenis kulit

Kenapa sesuai untuk semua jenis kulit?

  • Advanced Cleanser Skiinz dicipta hasil daripada gabungan doktor kosmetik. ia dibuat khas untuk kulit wanita Asia.
  • ia sesuai dengan iklim wanita Malaysia yang panas dan lembap.
  • Selepas mencuci muka dengan Advanced Cleanser, kulit akan rasa segar, lembap, gebu dan halus. Semua kotoran dalam liang pori dicuci. Maka, jika kita ada jerawat, jeragat, kulit mati semua boleh pudar dan hilang.
  • Pencuci ini juga telah dicampur dengan bahan-bahan yang semula jadi untuk mencerah dan menguatkan kulit serta membantu menghilangkan bintik hitam yang biasanya ada pada kulit kering.

SKIINZ ADVANCED SERUM 

SKIINZ ADVANCED SERUM
SKIINZ ADVANCED SERUM

SKIINZ advanced serum dirumuskan dengan bahan-bahan eksklusif seperti Apple Stemcell, Carica papaya, green tea extract, Olive squalane, magnolia Stemcell, Watercress Extract, Aloe vera, Salicylic Acid & Propylene Glycol yang membantu menembusi lapisan permukaan kulit untuk transformasi yang bermula dari dalam.

Selain itu, bahan seperti Hyaluronic Acid (HA) bertindak sebagai agen pelembap kulit. Kandungan ini mengekalkan kelembapan dan keanjalan selain mengurangkan kedutan dan memberi kelembutan pada wajah kulit.

Apple Stem cell pula sangat-sangat baik untuk merawat kulit rosak, kulit mati, serta kulit yang mempunyai banyak masalah.

Dengan aroma bauan Apple, bau yang menyegarkan digunakan secara langsung selepas mencuci dengan Skiinz Advanced Cleanser.

Untuk pengetahuan semua, kuantiti Skiinz Serum Advanced telah kita upgrade dari 15ml kepada 30 ml tetapi…dengan harga yang sama.. menarikkan (”;)

Apa itu SERUM?

Serum ialah produk kecantikan yang mempunyai bahanyang sangat aktif yang mana ia mampu menembusi sel kulit yang paling dalam. bahan aktif yang digunakan selalunya membantu untuk masalah kulit yang dihadapi dengan lebih berkesan.

Kenapa kita perlu guna SERUM?

Serum bukanlah sesuatu yang baru dalam regim kecantikan, ia sudah ada sejak beberapa tahun dahulu. Namun begitu, masih ramai yang tidak tahu apa itu serum dan apakah kegunaannya.

Apakah bezanya pelembap dan SERUM?

Pelembap muka dirumus khas untuk melembap dan menjadi pelindung kulit sahaja. Serum pula dirumus untuk menembusi jauh ke dalam liang-liang kulit wajah untuk menyerap khasiat bahan aktif yang digunakan.

Bagaimana SERUM berfungsi?

Molekul di dalam serum adalah sangat kecil berbanding pelembap. Ini bermakna bahan aktif yang bermanfaat untuk menyembuh atau membaiki dapat mencapai sel kulit yang paling dalam.

KENAPA SAYA PERLU MENGGUNAKAN SERUM SKIINZ?

Sekiranya produk kecantikan yang anda gunakan sekarang hanya terdiri daripada pencuci muka, penyegar dan pelembap yang kurang berkesan, inilah masanya anda bertukar kepada SKIINZ serum ke dalam rutin penjagaan wajah anda. Anda akan lihat perubahan wajah anda yang ketara dengan lebih cepat jika digunakan dengan betul dan konsisten.

Serum disapu diwajah dan kemudian ditepuk-tepuk hingga kesemua meresap ke dalam kulit selepas anda mencuci muka dengan bersih.

BERAPA LAMA SAYA BOLEH NAMPAK PERUBAHAN SETELAH MENGGUNAKAN SERUM?

Bergantung kepada jenis dan masalah kulit. Ada yang cepat, dan ada yang mengambil masa yang lebih lama untuk melihat perubahan apalagi jika bahan yang digunakan dari sumber natural.

 

SKIINZ ADVANCED SERUM FOUNDATION 

SKIINZ ADVANCED SERUM FOUNDATION
SKIINZ ADVANCED SERUM FOUNDATION

Skiinz Advanced Serum Foundation yang pertama seumpamanya. Diperkayakan dengan Apple Stem Cell, Argan Oil, Bee Venom, Vitamin C, Vitamin E dan SPF 35.

Diperbuat daripada Teknologi Nano, memudahkan segala nutrien bahan-bahan semulajadi meresap ke dalam kulit.

Membantu menutup cela di wajah dan seterusnya menjadikan wajah lebih berseri dalam masa yang pantas.

Membaiki sel-sel kulit dan menambah nutrisi pada kulit serta menaikkan seri wajah.

Berfungsi sebagai 

  • Loose powder
  • Moisturizer
  • Skincare Effect
  • Sunblock
  • Foundation

Selain itu, Serum foundation juga membantu untuk

  • mencerahkan
  • melembapkan
  • merawat masalah kulit
  • Full coverege untuk semua jenis kulit
  • tidak melekit atau berminyak
  • menjadikan muka licin dan glowing
  • tahan lama
 

KENAPA MESTI MEMILIH SKIINZ ADVANCED SERUM FOUNDATION

  • Mencantikkan kulit wajah sekali gus MERAWAT masalah seperti jerawat, jeragat, kulit kusam, berminyak, parut jerawat dan lain-lain.
  • Berfungsi sebagai “Oil Control”
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • kandungan SPF 35 bersamaan ketahanan 8jam lebih untuk kulit anda terdedah kepada pancaran UVA dan SunBurn
  • mengembalikan wajah yang kusam kerana serum foundation bertindak mengikut pengaliran darah pemakai
  • Serum foundation bertindak secara MAGIK mengikut darah dan warna kulit si pemakai
  • Jimat– Serum foundation dijadikan daycream atau krim SPF/ Sunblock Cream  juga sebagai concealer (All in 1)
  • Jimat masa memakai, hanya dalam masa tiga (3) minit sahaja.. cepat bersiap.

Kenapa anda WAJIB memilih Skincare SKIINZ untuk kulit wajah anda?

  1. SKIINZ ni menggunakan formula yang sangat eksklusif PhytoCellTecTM Technology , – Malus Domestica (Triple Stemcell) dan Alp Rose dari Switzerland… bukan itu sahaja, ia diperkayakan pula dengan ekstrak Orange, Lemon, Collagen lagi. BUKAN formula ready made atau biasa-biasa yang menggunakan formula timbang kilo dari negara jiran dan letak brand sendiri jer.  Nampak kelainannya?
  2. INFO PENTING!! SKIINZ ni SELAMAT – bebas dari bahan kimia yang merbahaya seperti merkuri dan hidrokuinon.
  3. Yang menariknya, SKIINZ ni sangat memudahkan para wanita atau lelaki yang super busy. Formula yang cukup lengkap dengan pelembap, Anti Penuaan, Anti Oksidan, Anti-bakteria & Fungal, Vitamin C & E, SPF 35. Kini anda tidak lagi perlu Day Cream/ Night Cream, toner, anti-aging dan sebagainya.
  4. Bayangkan ya, Triple Stemcell ini bukan dari apple biasa-biasa ya, tapi dari spesis “Uttwiler Spatlauber” apple rare dari Swiss tau.
  5. Jika produk Stemcell pun dah bagus, bayangkan yang ini pula Triple Stemcell. Triple action tau!
  6. Anda nak wajah anda kelihatan 10-15 tahun lebih muda dari usia..? Yang bestnya, dengan SKIINZ, formula yang auwshem ini merangsang penghasilan kologen dalam kulit secara semulajadi. Sel-sel kulit menjadi lebih sihat, tegang dan anjal. Mengurangkan kedut-kedut ya.

Ramai yang dah teruja melihat kesan perubahan wajah mereka.. sangat berbeza!! Masalah mereka selesai dan yang bestnya lagi, tampil kembali lebih muda!!

Jadi, MENGAPA anda masih bertangguh lagi?

DAPATKAN SKIINZ SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA!!

HQ SKIINZ PROMOSI NAK BERIKAN PROMOSI UNTUK ANDA SEMUA DENGAN HARGA YANG SUPER DUPER JIMAT...

IA ADALAH UNTUK ANDA TERUS SUPPORT SKIINZ

JOM DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT.

JANGAN MENYESAL BILA HARGA MENJADI HARGA ASAL SELEPAS PROMOSI.

HARGA PROMOSI

  • Skiinz Advanced Cleanser

Harga Biasa: RM99

Harga Promosi Sekarang

RM79.00 + Pos RM8.00 = RM 87.00

Skiinz Advanced Serum 

  • Skiinz Advanced Serum

Harga Biasa: RM150

Harga Promosi Sekarang

RM120.00 + Pos RM8.00 = RM128.00

Advanced Serum Foundation 

  • Advanced Serum Foundation

Harga Biasa: RM145

Harga Promosi Sekarang

RM99.00 + Pos RM8.00= RM 107.00

PROMOSI DOUBLE CELEBRATION

SKIINZ SKINCARE 2 IN 1

  • Skiinz Advanced Cleanser
  • Skiinz Advanced Serum

Harga Promosi sekarang

RM249

RM139.00 + Pos RM10.00 =RM 149.00

SET COMBO 3 IN 1 SKIINZ

  • Skiinz Advanced Cleanser
  • Skiinz Advanced Serum
  • Skiinz Advanced Serum Foundation

Harga Promosi  DOUBLE CELEBRATION

RM394

RM228.00 + Pos RM10.00= RM 238.00

XCLUSIVE COMBO PACK

  • Skiinz Advanced Cleanser
  • Skiinz Advanced Serum
  • Skiinz Advanced Serum Foundation (Light/medium Beige)
  • 1 Skiinz SG 2 pack

Harga Promosi  sekarang

RM554

RM388.00 + Pos RM12.00 =RM 400.00

Gunakan produk yang betul-betul berkualiti untuk kulit anda yang sihat. Selamat Mencuba

DI BAWAH MERUPAKAN LANGKAH CARA MEMAKAI SKINCARE SKIINZ

Sebelum pakai Produk skiinz, sila Detox wajah dulu dgn tomato ya..Minimum 3hari spy produk tidak confuse dengan produk sebelum ini
Cuci Muka 2kali sehari. Bagi yg kulit berminyak, boleh kerap basuh muka untuk jadi kulit lembap
Pakai serum sebelum pakai foundation. Bagi kulit kering kerapkan pakai serum untuk kulit yang lebih lembap
Last sekali, sapu kan serum foundation samada yang light beige @ medium beige untuk penjagaan kulit yg optimum. Dah siap. JOm keluar.

PRODUK SKIINZ ADA SIJIL KKM KE?

EH..EH...Mestilah ada, sayang-sayang semua.. sebab kami sendiri nak pakai,

Kami pun risau kulit kami rosak..kami nak sentiasa muda..jangan risau..boleh semak sendiri ya..

Advanced Cleanser Skiinz
Advanced Serum Skiinz
Advanced Serum Foundation Light Beige
Advanced Serum Foundation Medium Light
cara hilangkan jerawat

NAK CANTIK, NAK MUDA?

JOM BERSKIINZ SEKARANG!

HUBUNGI AMAL UNTUK INFO LANJUT